Af hjertet tak for den store opbakning til Diligencen Reunion.

Vi, der deltog i Reuion festen, er fra den generation, hvor der kun var DR1 og TV2 i fjernsynet. Inden internettet rigtig fik magt. Vi kendte ikke til Facebook, Instagram, Twitter mm.
Det var en dejlig tid, hvor vi havde den glæde, at kunne mødes på Diligencen.
Nutiden, med et virvar af sociale medier, hvor meget kommunikation med gode venner og bekendte føres, er bare ikke helt det samme, vel?Fra jeg fik idéen, til Reunion blev afholdt, var et langt sejt træk. Med begejstrede, hjælpsomme og veloplagte venner & samarbejdspartnere, men også med unødige bespænd.
 At se alle glade og feststemte gæster, var det hele værd. Alle mødte op med højt humør, gik rundt med et smil på læben og et glimt i øjet. Vi var lige hoppet tilbage til ungdommens hyggelige dage. 
Det var en aften, hvor man ikke så folk begravet i deres mobiltelefoner, men så folk tale med hinanden ansigt til ansigt.


Gæsterne blev mødt velkommen i døren med gensynsglæde fra Anita, Søren & Majken.
Anders O. viste sin fine Diligence frem. By Maise viste sin kreative hånd og leverede rød velour. Medlemmer fra forskellige HB afdelinger lagde et godt stykke arbejde i de praktiske gøremål for en vellykket fest. Dansegulvet var fyldt til kendte toner fra Starturns veloplagte musikere, DJ samt lys & lyd leveret af Brian Hansen.

Efter festen i hallen, og ganske som vi husker det, kunne man hverken kommer frem, eller tilbage på Den grå Kok, og når man gerne ville hjem, holdt flere taxier klar udenfor døren.

Som iværksætter og arrangør er det en behagelig fornemmelse, at idéen er kommet en masse lokale erhvervsdrivende til gode. Omsætning for byens butikker: tøjbutikker, skotøjsbutikker, frisører, kosmetologer m.fl. Omsætning til byens taxivognmænd og værtshuse. Omsætning til lokalt band med DJ, lys & lyd.

TAK for den store opbakning kære gæster og TAK til samarbejdsvillige aktører.

Eventina arbejder på nyt reunion festfyrværkeri med mange lokale aktører og rød sodavand. 


Stor tak til:
StarTurn
By Maise
C&S Security v. Anders Juul
Hestevognskørsel v. Anders O.

StarTurn har spilleglæden i top og musikken leveres altid med stor indlevelse, situationsfornemmelse og rå energi. Repertoiret er varieret og byder på alt fra den fede 60'er rock 'n roll over 70'er-disco, 80'er-klassikere og de helt nye hits.  

På engelsk betyder StarTurn højdepunktet i en forestilling... og bandet StarTurn lever tilfulde op til deres navn! StarTurn er det ultimative festorkester som i mere end 15 år har leveret musikken til hundredevis af events - fra bryllupper og fødselsdage til store firmafester og tv-shows.

StarTurn er et fleksibelt koncept-band, der kan skræddersys til det enkelte arrangement. I samarbejde med kunden finder vi den perfekte løsning. Grundstammen i bandet er sanger og guitarist Jesper Hedegaard Andersen, trommeslager Casper Andersen og bassist Thomas Friis. Derudover kan bandet udvides med keyboardspiller, sangerinde og/eller kendt gæstesolist & det store netværk af DJ's, dinnerpianister, konferenciers osv.

 

 

Det velkendte Diligencen logo, som sammen med de mørkerøde plyssofaer sikkert huskes af mange.
Søren Mølgaard startede som Danmarks yngste diskoteksejer og han ejede Diligencen i Hadsund i 18 år. Fra 1979 til d. 31.12.1998, hvor Diligencen lukkede. 
Der gemmer sig mange gode minder om de unge dage på Diligencen...